16 februari 2009

Jag föregår med gott exempel

Kolla här vad som står på jobbets digitala anslagstavla idag:
”Varje månad kommer vi internt i kansliet att lyfta fram månadens goda exempel. Tanken är att sätta ljuset på händelser, insatser eller resultat som går lite utöver det vanliga och som visar på vår förmåga att lyckas.

Bakom denna månads goda exempel står Karin N och miljögruppen. Checklistan "Miljömedveten jobbvardag" kom ut i All personal i slutet av januari och gav oss massor av inspiration och inte minst konkreta tips på hur vi på enkla sätt kan bidra till att skapa en bättre miljö.”

Jösses! Inlägget var inskickat av självaste storchefen, minsann. Tyvärr innebär inte detta att man får sitt porträtt i entrén eller ens en tårta, men ändå...

Vad säger ni om det va? Mamma, visst är jag duktig?

Fast om man bortser från att det är en kul grej att bli månadens goda exempel, så är jag nöjd med det höga betyget till miljögruppen. Att ledningen tycker jobbet är viktigt har all betydelse.

Svanenföljetången då? Jag har nu fått de svar som finns att få: Canon har inget svanenmärkt kopieringspapper, förutom i Norge. Vi måste använda Canons eget papper, annars gäller inte kopiatorernas garantier (måste kolla det en gång till, bara). Vi dansar efter Canons pipa. Punkt.

Nu: Star Trek-kväll. Sista skälvande säsongen på Deep Space Nine. Mmm...

3 kommentarer:

David Vrensk sa...

Nejnejnej, inte punkt. Kolon: alltså får vi lägga in det i upphandlingskraven nästa gång.

Rom brändes inte på en dag.

Karin sa...

Tack David. Självklart ger vi inte upp. Jag trodde bara att just detta skulle vara enklare.

Mamma:) sa...

Grattis!
ja visst är du duktig, det har du alltid varit.
vi har fortfarande snö och fint på berget. Det vore väl en värdig miljö att studera.