6 februari 2009

Konferens

Nu har vi konferensat i två dagar, arbetskamraterna och jag. Vi har satt postitlappar på väggen, tittat på verksamhetsplanen vi gjorde i höstas och hjälpts åt att komma ihåg vad vi bestämt. Ibland kan det kännas väldigt långt mellan de högflygande planerna och vardagen vid skrivbordet med att göra-listorna som växer och veckorna som är slut innan de knappt hinner börja. Vettigt med sådana här dagar i alla fall. Att stanna upp och fundera på om vi gör rätt saker med vår tid, om vårt arbete möjligen leder till de mål som vi fått i uppdrag att uppfylla. Och så får man ju god mat och tillfälle att umgås med kollegerna. (Himmel, vad god mat det var!)

När konferensen var slut åkte jag tillbaka till jobbet och ägnade 2,5 timmar åt en sak som borde tagit tio minuter, men min dator hade bestämt att det bara inte skulle funka. När Jeanette på IT inte heller kunde fixa fick jag helt enkelt göra om foldern från början. Jag avstår från att fundera på huruvida vi når våra 2012-mål bättre med hjälp av foldern jag nu fått iväg till tryckeriet, men jag har i alla fall fått bocka av den från att göra-listan.

Nu: härligt oplanerad helg :-)

Inga kommentarer: