20 februari 2009

Vecka 8

Sådärja. Bockar av ännu en vecka i medlemmarnas tjänst. Minns inte riktigt vad jag uppnått, men hoppas ändå att jag gjort skäl för min lön.

Och tro det eller ej, så har vi kommit en bra bit på väg när det gäller vårt svanenmärkta kopieringspapper, som jag i måndags trodde att det var kört med. Men det visar sig att Canon inte alls kan tvinga oss att köpa deras eget papper, utan vi får köpa vad vi vill. Maskingarantierna ska ändå gälla. Rätt person har nu fått i uppdrag att göra ny upphandling på papper - något som tydligen inte gjorts sedan hedenhös, utan man har köpt samma jämt av gammal vana. Förresten en vettig bieffekt av miljöutredningen - gamla dammiga upphandlingsavtal har tvingats ses över och förhoppningsvis kan vi hitta både billigare och bättre grejer.

Ikväll har Jesper och jag biljetter till Buddy Holly-musikalen. Som musikalnörd ser jag självklart fram emot kvällen. Även om en "riktig" musikal aldrig bygger på färdig musik, som denna, utan börjar med en historia som sedan får musik. I en riktig musikal för musiken handlingen framåt, istället för att pausa handlingen. Fast en kväll med Brolle kan nog ursäkta den detaljen, om det skulle vara så.

Inga kommentarer: