22 mars 2009

Arga grannar

Kan inte tiden gå fort till den 2 april? Jag räknar dagarna till ombildningsstämman, och tycker att det borde räcka nu. Vi får lappar i brevlådorna från både ja- och nejsidan var och varannan dag nu. Folk är förbannade. Personangrepp. Konspirationsteorier. På bloggen skriver många anonymt och vågar säga vad som helst.

Jag kommer på mig själv med att gå omvägar på gården för att slippa prata med grannar. Jag vet vad jag kommer att rösta, men har ingen lust att diskutera det med någon, inte nu när folk är så arga. Det finns liksom inget mer att säga nu.

Men den 2 april på kvällen vet vi om det ska bli bostadsrätter här eller inte. Förhoppningsvis är det slut på lapp- och bloggkriget då. Hur lång tid det tar att bli goda grannar igen har jag ingen aning om. Oavsett hur omröstningen går.

Inga kommentarer: