7 maj 2009

Intermission

Det här är lite ovanligt för mig. Jag brukar vara mån om att ha gott om oplanerad fritid. Men sedan i söndags har jag knappt haft en oplanerad timme. Bara roliga saker, så jag har inget att klaga på, är bara inte van vid sådana här veckor. Jag har varit på fantastisk konsert med Jackson Browne, fått besök av systern från Skövde, ridit, varit på agilitykurs, gått en tvådagars retorikutbildning och stressat över att inget blir gjort på jobbet. Allt utom det sista har gett mer energi än det tagit, så jag är nöjd även om jag är rätt trött nu.

En nyttig övning i att vara ifrån bloggen har det också varit. Jorden har snurrat även utan mina tankar här. Otroligt, va?

Nej nu är jag upptagen igen. Måste skjuta en hårsnodd så min katt kan apportera den. Annars hoppar hon upp i mitt knä och ser olycklig ut.

Inga kommentarer: