16 juli 2009

Ekokarma

Okej, idag tror jag att det var karma helt enkelt.

Hade gjort en präktig matlista, tog min dra-matenvagn och knallade iväg till Ica på hörnet. Men först fanns det ingen ekologisk potatis och sedan var det slut på krav-ägg. På min lista fanns också mjöl och linfrö, som jag gärna vill ha från Saltå kvarn, vilket inte heller finns på min Ica.

Jag kände mig nästan lite för präktig, men bestämde mig ändå för att istället gå de extra tvåhundra metrarna till Konsum. Där fanns i stort sett allt på min lista att köpa ekologiskt, och jag kände mig till slut nöjd med dagens skörd. Lite dyrare - mycket bättre.

Och här kommer karman in: När jag betalat och fått mitt långa kvitto fick jag två skraplotter av kassörskan, som en del i nån slags kampanj, antar jag. Fattar ni att jag vann 300 spänn att handla mat för.

Jamen tack för det :-)

Inga kommentarer: