19 augusti 2009

Eco Now

Snart fredag, då drar jag till miljönörds-mecka. Eco Now på Kistamässan. Ser fram emot att inspireras och lära mig nytt. Både för jobbets del och för mig själv.

Nån mer som ska dit?

1 kommentar:

Yvonne sa...

Eco Nowmässan tror jag blir väldigt inspirerande! Vi deltar som utställare på Eco Now mässan i Örebro med lastcykeln Yuba Mundo.
Det är individuellt hur mycket man är beredd att ändra på sin livstil eller sin verksamhet, men för att överhuvudtaget börja en omställning mot en mer hållbar framtid måste det klargöras vilka alternativ som faktiskt är ett bättre miljöval. Det är viktigt att veta hur mycket våra vardagliga val, som privatperson eller som företag, faktiskt påverkar miljön. Eftersom vi inte är med i Kista hoppas jag att du besöker vår hemsida www.familjecyklar.se
Yvonne