22 augusti 2009

Mässrapport

Var på Eco Now igår eftermiddag. Jag vet inte riktigt vad jag hade väntat mig, men det var väl både bra och mindre bra.

Det var mycket prylar. Och bilar och mopeder och husisolering och kläder och smycken och konst av återvunnet glas. Och ingen mässa utan spikmattor, så klart.

Jag hade kanske hoppats på att hitta utställare som kunde lära mig saker, och inspirera mig mer. Men för all del - jag anmälde mig faktiskt till Faktor 100:s webbseminarieserie. Jag gillar konceptet. Och så fick jag mässpris :-)

En fin tröja köpte jag också. Gjord helt i hampa. Jag hade faktiskt inte koll på det där med hampa, att det är ett väldigt miljövänligt material, som funkar att göra snygga kläder, skor och accessoarer i. Himla fina grejer, faktiskt, lite linnekänsla, men det fanns även trikåkläder som kändes mer som bomull. Snygga jeans fanns också. Ska absolut kolla mer på hampakläder, ska leta efter var det finns i Stockholm. Den här butiken var det jag handlade tröjan från på mässan.

Annars var behållningen att lyssna på seminarierna. Bäst var paneldebatten om ekologiskt och närodlat. Ska berätta mer om den sen, när jag är piggare.

Sjuk på riktigt idag. Hosta feber och snor.

1 kommentar:

Anonym sa...

Krya på dig. Släktforskardagen i
Falköping var riktigt bra