22 september 2009

Aktionsgrupp

Jag är stolt medlem i Naturskyddsföreningen sedan flera år. Men hittills har jag bara betalat och läst deras tidning och nyhetsbrev. Inte ens masat mig iväg på någon av deras intressanta föreläsningar.

Nu ska det bli ändring. Jag har nu anmält mig till Aktionsgruppen mot jätteräkor, och ska träffa dem i slutet av september. Tänk att man skulle gå med i en aktionsgrupp, det trodde ni inte va? Passa er!

Faktum är att jag gillar deras sätt att jobba – att informera restauranger och diplomera dem som väljer att avstå från att sälja jätteräkor. Undrar om de snackat med Melanders någon gång. Jag kan tänka mig att knalla dit annars :-)

3 kommentarer:

Maria sa...

Aktionsgrupp! får mig att tänka på kravaller! Lite nostalgikänsla från slutet av 80-talet, Kungsträdgården och massa tokiga nynazister! Blir lite sugen. Kanske skall jag oxå hitta en aktionsgrupp?!?

Karin sa...

Ja, visst ser man framför sig hur ett gäng miljönördar stormar fram i vilda räkkravaller. Kungsan är ett måste, känner jag.

Koldioxidexperiment sa...

Heja! Naturskyddsföreningen behöver sådana som du! Kör hårt och lycka till.