27 september 2009

En ding ding värld

Nej, nu behöver jag terapi. Hundvalpar, Star Trek-maraton eller sommarkvällsinsjödopp skulle nog funka.

Det var lite för mycket att titta på Dokument utifrån om torsken ikväll. Sedan jag läst Tyst Hav har jag varit medveten om hur sjukt hela systemet är med dumpning, kvoter, svartfiske, bottentrålning, EU-subventioner och fiskelobbyn. Men att se bilder på när ton efter ton av döende matfisk slängs tillbaka i havet för att ruttna gör att jag mår illa på riktigt.


(Challenge to self: Hitta något positivt att blogga om nästa vecka.)

2 kommentarer:

Koldioxidexperiment sa...

Ha! Den utmaningen kan jag anta!

Anonym sa...

Gaaaah!!! Tittade just på inlägget, känner mej ledsen, knäckt och jä*ligt förbannad!!! grrr...// Lotta

förresten Karin,, du kommer väl ihåg att gratulera Kajsa idag på hennes födelsedag;)