22 september 2009

Not stupid

Har bokat biljetter för mig och maken att gå och se The Age Of Stupid på lördag. Jag gissar att det inte är en speciellt munter film. Men nödvändig.

Film är ett så enormt stark medium. Jag kommer ihåg känslan i biosalongen efter En obekväm sanning, som vi såg för ganska exakt tre år sedan. Filmen gav mig en hård kängspark i baken och fick mig att fundera över hur jag lever och vad jag gör. Den fick mig till exempel att ringa upp personalchefen på jobbet och fråga varför vi inte har något miljöarbete att prata om. Och jag gissar att jag inte var ensam om att vakna upp och börja röra på mig lite yrvaket.

Så visst är jag nyfiken på om jag kommer få en spark till där bak på lördag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fick själv ett rätt tufft uppvaknande då jag såg filmen Home... attans, rackarn´s, skit å förbannat!! Vad håller vi på med?? Ska se om jag kan få med mej sambon eller någon god vän på "the age of Stupid", men allt för många i min närhet lever i total förnekelse till att de själva överhuvudtaget har något ansvar för framtiden...grrr...
Läser din blogg och blir inspirerad, tack,tack:)

Maria sa...

Kommer den upp även i landsortshålor, typ Skövde?

Karin sa...

Maria, ärligt talat så förstår jag mig inte riktigt på hur den ska distribueras. Det verkar inte vara de vanliga kanalerna som gäller. Någon som vet bättre får gärna svara!