24 oktober 2009

No more lullabies

Sådär. Tillbaka från Kulturhuset och Sergels torg, där jag var med i manifestationen för klimatet. Det känns mäktigt att ha varit med i den enorma rörelse som den här dagen har varit runtom i världen. Över 5000 manifestationer i 181 länder är anmälda. Bilder finns på 350.org. Jag har ännu inte sett några bilder från Stockholmsmanifestationen, men länkar så fort jag hittar några.

Nästa grej är en direktsändning från Södra Teatern "No more lullabies", en konsert med Ane Brun, Robyn, Nina Ramsby, Titiyo med flera. Under kvällen kommer varje artist spela 10 minuter. Framträdandena varvas med minutlånga filmer som har det gemensamma temat klimatet och människan. Börjar kl 17.

Du kan kolla här om du vill:

2 kommentarer:

Koldioxidexperiment sa...

Just idag önskar jag att jag också bor i Stockholm.

Koldioxidexperiment sa...

Tack för tipset förresten, om direktsändningen från No more lullabies. Det gav mig och maken en toppenkväll. Massor av våra favoritartister.
/Lotta
PS Har också hunnit mejla dig om du inte redan märkt det. DS