7 november 2009

Lera och kärlekEntusiastisk matte.
Trött hund efter fyra timmar på kurs.
Leråker.
November.
Kärlek!

Att sedan sätta sig på tunnelbanan och byta på centralen med lera upp till hakan bland alla lördagsshoppare i city är en övning i att skita i vad folk tycker...

4 kommentarer:

Koldioxidexperiment sa...

Kul! Jag såg ditt "sidbyte" där i början, verkade ju gå bra.

Karin sa...

Uppmärksamt av dig! Yes, bakombyte vid första tunneln och framförbyte andra gången vid böjda tunneln :-)

Liza sa...

Hej, har du några tipps på att lära in slalomen i agility? Jag kämpar och kämåar med den på Wita...

Karin sa...

Några tips... ja jag är knappast någon expert efter att bara ha tränat en hund, men jag kan ju för all del visa hur jag och Maiden gjorde. Jag använde liksom hela kroppen för att locka henne mot mig och sedan liksom "stänga" porten hon inte skulle gå igenom. Och belöna när hon rundat en port. Skitsvårt att förklara. Om du vill kan vi ta ett litet pass efter dagis någon dag, jag bor ju precis bredvid och har slalompinnar.