30 januari 2010

Ett år

Oj, i torsdags var det ett år sedan jag började blogga. Hur gick det här till? Ja, tiden går fort när man har roligt.

Ärligt talat hade jag ingen aning om varthän det skulle barka när jag reggade sidan och skrev mina första trevande inlägg. Då var det ingen miljöblogg, utan det var något jag insåg att den var efter ett par månader. Jag blir lite generad över några av de tidiga inläggen, som handlade om allt och inget, men det hör väl till.

Jag har lärt mig massor under det här året. Om ämnet, förstås, men skrivandet har också hjälpt mig att urskilja vad jag själv tycker är viktigt. Gratis personlighetsutveckling alltså. Och sen får man inte glömma egokicken man får när man märker att folk vill läsa också.

Rekommenderas.

3 kommentarer:

Maria sa...

Grattis till 1-årsdagen!
Jag gör mitt bästa för att marknadföra. Är faktiskt lite stolt och mallig när jag gör det.

Mia B sa...

Gratulerar till ettåringen och till bättre självinsikt!
(and keep up the good work)

Mia

Bondjantan sa...

Visst är det härligt att kunna spy galla, reflektera och fundera, risa och rosa OCH dessutom är någon villig att lyssna (läsa)!

:-)