28 januari 2010

Glossy magazine

Jag vet inte riktigt varför, men glansiga månadsmagasin har aldrig varit något som lockar mig. Jag säger inte att det är fel på dem - tidningarna säljer ju bra, så folk måste ju gilla det. Det måste vara mig det är fel på. Det är bara ett faktum att de vackra tillrättalagda mode- och inredningsreportagen, som det går tretton på dussinet på, ger mig noll och intet. Jag vet liksom inte vad jag ska göra med informationen. Jaha, här är någon som har snyggt och välstädat hemma. Jaha, här är en bild på dyra kläder. Vad ska jag göra med den informationen?

Men nu fick jag ändå pynta tre tjugor för ett riktigt glossy magazine - jag figurerar ju i den själv, gubevars. Jag blev utsedd till månadens bloggare i tidningen Lantliv - ekospecial.

De skrev jättesnällt om min blogg, så jag blev allt mäkta stolt.
"Med glimten i ögat beskriver hon hur man faktiskt mycket enkelt kan göra sitt liv snällare mot naturen. Tips, råd och en smula ilska finns på Karins miljöblogg".
Tack snälla Lantliv-redaktionen för fina ord om min blogg! Och välkommen hit du som händelsevis har hittat hit sedan du läst tidningen!

Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa artikeln om det perfekta huset som är inrett med loppisfynd.

3 kommentarer:

Koldioxidexperiment sa...

Grattis till utnämningen, det var du värd.

Anonym sa...

Grattis Karin. Du är verkligen duktig.

Marina sa...

Jag har hittat hit tack vare Lantliv. Kommer lägga till denna blogg bland favoriterna.