24 februari 2010

Håller lunchnyårslöftet

Meddelar härmed stolt att jag håller mitt nyårslöfte. Jag ger mig själv MVG för januari och februari. Några enstaka luncher har jag hämtat upp, men jag snittar faktiskt på mindre än en hämtlunch i veckan (löftet var max två i veckan).

Det går ganska bra att få med kolleger ut på lunch, vissa lättare än andra. Men det är inte heller ovanligt att jag helt enkelt tar lunch på egen hand. Jag jobbar med engagerade kolleger i kontorslandskap och även om jag innerligt älskar mina arbetskamrater, så är det inte dumt att ha lite tid för sig själv mitt på dagen ibland.

Karin - Engångslunchförpackningarna: 1 – 0.

Sedan skulle en utmaning kunna vara att leta lunchsällskap bland andra än bara närmsta jobbarkompisarna på sjätte våningen. Vågat, eller hur? Du som läser här kanske befinner dig i Stockholm city och vill ha lunchsälle nån dag? Mejla vettja!

2 kommentarer:

My sa...

Hålla nyårslöften är ingen lek. Bra gjort tycker jag!

Maria sa...

Närsomhelst :-)