8 februari 2010

Mitt kök är på TV

Är det någon som missat att jag tycker att avfallskvarnar är en bra idé? I så fall kommer här en liten påminnelse:


Det var Stockholmshem som sålt in nyheten till ABC att de nu kommer att installera avfallskvarnar i ett antal hus. Vi har ju fått en kvarn installerad som testhushåll, så det passade ju bra att komma hit och fråga vad jag tycker.

Jag är evigt tacksam mot snälla reportern som klippte bort allt mitt svammel. Jag är mycket bättre på att uttrycka mig i skrift än att prata, och med en kamera i fejjan blir jag så medveten om vad jag säger att jag glömmer bort vad jag egentligen ville säga. Mitt miljösnack klippte de bort, men miljöfördelarna framgick av reportaget i alla fall, tycker jag. Grafiken var exemplariskt pedagogisk.

Kom igen nu då, fler avfallskvarnar i Stockholm!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Du är bäst Karin. En föredöme för oss alla!
Sten

Anonym sa...

ett- ska det ju stå :-)
Sten

My sa...

Va glad man blir! :)

Eva sa...

Åh vad synd att jag missade livesändningen. Snål-uppkopplingen funkar dåligt ihop med webbtv, men jag ska försöka titta :o)

Bondjantan sa...

Nice reportage! Dessutom gjorde du dig bra på bild :-)
kram

Anonym sa...

Jag har beställt en avfallskvarn från England en Evolution 200 med frakt och allt för 4000 sek. Pris i Sverige ca 9950 sek. Här kommer en länk
www.sinks-taps.com Så att vi kan bli fler som använder avfallskvarnar

Anonym sa...

Vad händer om kvarnen går sönder?
vilka garantier gäller?
vart vänder du dig

Karin sa...

Hej
Det är ju min hyresvärd Stockholmshem som installerat den, så om den går sönder ringer jag dem.

Men om jag hade ägt min bostad och köpt en kvarn själv hade jag vänt mig till företaget jag köpt den av.

Anonym sa...

Det är www.rensaentreprenad.se som installerar avfallskvarnar åt Stockholmshem och det verkar som om det går att handla direkt av dem med bra servicegarantier.