26 februari 2010

Prestationsångest

Konstaterar att den dära nomineringen och omröstningen ger lätt prestationsångest. Hur ska jag kunna kläcka ur mig regelbundna klokskaper värdiga en nominering till Sveriges bästa gröna blogg?

Hjälp!

Och speciellt nu, när jag är så extremt trött. En kombination av rekordlång att-göra-lista på jobbet, där inget tycks bli tillräckligt klart att bocka av och lite för långa OS-curlingnätter gör att jag inte känner mig helt fokuserad just nu. Fast i natt är näst sista curlingmatchen, måste ju se finalen...

Och så är det fredag.

1 kommentar:

My sa...

Det är det som är grejen med din blogg. Man vet att det alltid kommer något bra vad det än är och det verkar komma helt naturligt. Så fortsätt bara som vanligt och skriv på som du brukar om smått och stort på ditt sätt.