26 mars 2010

Earth Hour

Earth Hour imorgon ikväll. Halv nio släcker vi en timme och uppmanar världens makthavare att agera i klimatfrågan.

Visst är det lite intressant hur snabbt Earth Hour spridit sig i folks medvetande? Förra året var första gången jag hörde talas om det. I år känns det redan som en tradition. Man frågar varandra hur man ska fira Earth Hour. Snacka om genomslag. Fantastiskt!

Som ett brev på posten kommer försöken att slå mynt av det hela. Jag fick precis ett reklammejl från ett företag som ville passa på kränga ekologiska doftljus att tända på Earth Hour. Och varför inte?

Fast jag köper nog inga mysdoftljus. Jag tror att jag försöker få med mig maken på en promenad på lördag kväll istället och ser mig om i stan. Kanske gå till något ställe med utsikt och hoppas att det märks att Stockholmarna släcker för en ljusare framtid.

2 kommentarer:

Eva sa...

Vilken bra idé, lite som att titta på fyrverkerier - fast tvärtom :o)

Hanneles paradis sa...

det blev ost, vin och levande ljus, utan doft :)