16 mars 2010

Karins miljöblogg: Douze points

Jag skrattade gott idag. Det kom ett mejl från En lagom dos grönt, som arrangerar omröstningen om Sveriges bästa gröna bloggar, där jag fått äran att bli en av finalisterna. (Tack snälla för nominering och alla röster!)

Mejlet avslutades med ett stycke om huruvida det är okej att uppmuntra vänner och bekanta att rösta. Man får ju rösta en gång om dagen, så det är klart att det är den som tjatar mest på släkt och vänner som vinner. Men det är helt enligt reglerna. Och så kom den sköna liknelsen: "Precis som i melodifestivalen är det antalet röster som räknas, inte hur många enskilda personer som har röstat."

Precis som i melodifestivalen!

Jäklar vad jag känner mig glamourös helt plötsligt :-)

Fast var är den internationella juryns röster?

Vill du rösta kan du göra det här en gång om dagen fram tills på söndag. Det är jämnt skägg!

5 kommentarer:

Anonym sa...

6 Dagar i rad har jag fått meddelandet att jag redan röstat och att jag måste vänta 24 timmar. Jag har mailat "enlagomdosgrönt" för att få svar men de har inte svarat. Nu har det ju bara gått 4 dagar sedan jag skickade mailet men man vore ju glad för ett svar!
Har även hört detta från andra!
Det kanske vore bättre om man fick rinfa in rösterna..

Koldioxidexperiment sa...

Jag röstar och röstar. Håller tummarna för dig! Jag saknar ditt namn bland de anmälda till Miljöbloggforum i Alingsås nästa lördag. Det skulle vara roligt om du kunde komma.

Therése sa...

Fra Norge får du mange poeng, kanskje ikke hver dag - men så ofte jeg kan og husker! : )

Når det gjelder rett at stemme (røste), så tror jeg at den regner timer og ikke døgn. Det må gå 24 timer fra du stemte sist til at du stemmer igjen.

Lykke til!

Karin sa...

Jag är helt rörd över ert engagemang! Har ni försökt att inte ens försöka rösta förrän ni vet att det gått 24 timmar sedan förra försöket? Ja inte vet jag vad det är för fel, men det borde gälla alla nominerade i så fall, så det är samma för alla.

Lotta, jag har funderat flera varv om jag ska åka till MBF, men kommit fram till att jag måste bestämma mig för ledig tid på helgerna just nu. Det har varit ett galet tempo på jobbet den senaste tiden, är så trött. Dessutom är maken bortrest den helgen, så det skulle innebära en del logistikproblem med husdjuren. (Men erkänner att jag känner mig trist som bangar...)

Anonym sa...

Jaghar försökt varje dag men sedan i torsdags har det inte gått, får bara svar att vänta Du får kontakta ledningen.
Kram mamma