20 mars 2010

On the cover of a magazine...

Nu förstår ni, jag är på omslaget. On the cover of a magazine... Är det Vogue? Elle? Bättre än så, jag är omslagsflicka på tidningen Stockholmshemmet, den fina publikationen för oss som hyr av Stockholmshem. Smart återvinnare är rubriken, och det är en etikett jag kan leva med.

De ville göra en grej med mig, eftersom jag varit testpilot för avfallskvarn innan de nu börjar installera sådana i fler hus. Jag fick än en gång berätta om fördelarna med avfallskvarnen och så fotade de min diskbänk. För att få miljöprofil på omslaget tyckte de att jag skulle hänga på min cykel. Bra idé, men min är ju som bekant stulen, så jag hänger på okänd grannes cykel.

Längtar verkligen efter att komma igång att cykla nu. Jag vågar inte riktigt än, det är för mycket grus att halka på, men snart... En solig dag som denna blir man allt lite sugen på att gå och köpa ny cykel som ersättning för den som de stal. Jag ska bara bråka klart om den där självriskreduktionsförsäkringen jag fick när jag köpte cykeln, som på något mystiskt sätt inte verkar vara reggad på försäkringsbolaget. Men jag vet att jag har rätt, så det ska nog fixa sig.

Nu ska jag ut och leka med min hund :-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis min omslagsflicka.

My sa...

En riktig förebild ska visas på omslag :) Kul att du är med!

Anonym sa...

Hur är det med ljudnivån? Har hört att ljud från kvarnen sprider sig i huset och att grannarna kan bli irriterade. Vad är det för kvarn du har?

Karin sa...

Hej,
Jag har en Insinkerator Evolutin 100.

När det gäller ljudnivån brukar jag jämföra den med en dammsugare. Det är klart att den låter, men det brukar inte ta mer än 15-20 sekunder varje gång, så det är inga problem. Jag kör kvarnen en eller max två gånger om dagen.

Om grannarna hör vet jag inte, men ingen har klagat. Vårt hus är inte lyhört annars heller, så jag hoppas verkligen inte att det är ett problem.

Jonas Frycklund sa...

Har just fått negativt besked från Solna kommun, det är fortsatt förbjudet att installera avfallskvarn hos oss. Om jag förstår argumentet rätt är det för att det vore ännu bättre med insamling av matavfall, men det finns ju inte - så det känns ganska ologiskt.

Johan J sa...

Jaså. Det är du som står och hänger på hederligt folks cyklar till höger och vänster här på gården!

Karin sa...

Ja, jag får erkänna. Fast det var på order av värdens tjänstemän. Vad hade jag att sätta emot?