7 april 2010

Dumt!

Alltså, vi ska inte ha någon ny motorväg. Det kan bara inte vara så att vi satsar miljonersmiljarders på att bygga fet motorväg för bilar i Stockholm. Det är så dumt att jag får andnöd. Världen behöver inte fler bilar. Stockholm behöver bättre kollektivtrafik.

Fast vad ska vi göra? Om både Alliansen och S går ut och säger att de tänker bygga förbifarten, vad finns det kvar att hoppas på? Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro. Det är liksom för osannolikt att tro att en stor majoritet av våra folkvalda faktiskt tycker att det är en bra idé.

Är det kanske vår tur nu, vi som var för unga för att rädda älvarna eller almarna? Var ska jag kedja fast mig?

4 kommentarer:

Koldioxidexperiment sa...

Jag kedjar gärna fast mig bredvid dig!

Marie sa...

Tack för inlägget på min blogg, jag ska genast länka till dig för jag gillar din blogg. Känner din frustration i det här inlägget, det är så dumt att det låter påhittat. Skulle också vilja engagera mig mer aktivt och "på riktigt" mer än att trycka på like-knappar och skriva på petitioner online. Någon måste börja antar jag.

funbun sa...

Håller med!

elina sa...

Och hur tänkte du dig att trafiken förbi Stockholm ska gå? Genom stan som i Tirana? Den enda huvudstan i Europa som inte har en väg förbi stan utan genom. Vi kommer att transportera oss och varor per bil tills oljan är slut och långt därefter. Se på trafiken. Den minskar inte trots att jag (kanske några fler) har lämnat bilåkandet bakom mig! Så hurra att bilarna inte går genom stan.