19 april 2010

Teperson

Konversation på ett möte idag:

- Vilka vill ha kaffe och vilka vill ha te? Karin, du är en teperson, eller hur?
- Nä, jag tar gärna kaffe. Varför trodde du jag ville ha te?
- Ja, jag tänkte eftersom du är miljöintresserad och så.

Jaha.

6 kommentarer:

Veronica Karlsson sa...

Haha. Galet roligt faktiskt.

Nästa webbaserade utbildning vi gör kanske ska ha som syfte att bryta fördomarna mot miljöintresserade? ;)

Bondjantan sa...

Ha ha ha... då kommer vi in återigen på hur miljöpersoner är. Nu fick ju en till variant, te-varianten.

Eva sa...

Hahaha! Hur gjorde man den kopplingen??

Esbe sa...

*asg* Det är ju lättare att hitta gott miljömärkt kaffe än dito te... Men nu har jag hittat ett som jag är nöjd med.
Snacka om fördom!

M sa...

kaffe är ju inte särskilt hälsosamt.. och det är nog många miljöintresserade som också är hälsointresserade.. och därför dricker många av dem kanske hellre te.. eller vatten.. så är det för mig iallafall!

Karolina sa...

Snacka om fördomar! fast när jag tänker på det kan det nog vara hälften som dricker te när vi har miljönätverksträff mot en tiondel på kontoret. Men det kanske inte har med miljö att göra utan snarare är en generationsfråga, meddelålderna är betydligt lägre på miljönätverket än på kontoret.