14 maj 2010

Dagens lyx

Klämdag. Odet klingar kravlöst vackert. Jag firade med att boka in en ansiktsbehandling på salongen jag råkar vara nästan granne med: Stay Natural, en av Stockholms två salonger med enbart ekologisk hudvård.

Underbart skönt var det. Så klart. Pricken över i:t var ansiktsmasken som tydligen var chokladbaserad. Jag fick behärska mig för att inte slicka mig om munnen, haha!

Jag kom därifrån med lite nya produkter. Jag har ju hittills använt Weledas mandelserie till ansiktet, och varit jättenöjd med det. Men jag har efter hand provat på Dermanords schampo/duschkräm och hudlotion och tycker att det är underbart bra grejer. Ett helsvenskt kemikaliefritt, ganska nytt märke, som det verkar gå riktigt bra för - man ser deras grejer allt oftare. De har smink också, jag använder deras mascara. Och deras hårgele.

Sådär, nu räcker det med reklam.

I morgon ska jag på bröllop. :-)

Inga kommentarer: