19 juni 2010

Begagnat-fynd

Sedan mitt beslut att försöka avstå från att köpa nya kläder i giftbesprutad bomull har jag blivit frustrerad både en och flera gånger. Det finns helt enkelt för lite att välja mellan, och det är svårt att hitta i vanliga butiker. På nätet finns en del, men förutom praktiska trikåbasplagg har jag svårt att hitta kläder jag tycker är fina och passar min stil.

Jag är dessutom ett hopplöst fall i second hand-butikerna. Jag gör seriösa försök på Myrorna ibland, men jag tror aldrig jag kommit därifrån med något. Jag fattar inte hur folk gör som lyckas hitta grejer som passar där.

Fast Tradera kan man lita på. Jag är så nöjd med mina "nya" sommarjeans. Det var hål i mina gamla och de vita hade fått hopplösa fläckar. Jag hittade inga ljusa ekologiska jeans på stan, så jag satte mig och letade begagnat istället och lade några bud på ljusblå och vita jeans i min storlek. Jag vann tre. De sitter som en smäck!

Grymt nöjd :-)

Inga kommentarer: