28 juni 2010

Vad ska du inte göra på semestern?

Det känns som semester. Inte för att den har börjat (det är fyra långa dagar kvar) men kanske för att solen skiner ute och jobbmejlen har börjat sina och man behöver inte jacka när man cyklar till jobbet och det är ljust mest hela tiden.

Man skulle ju kunna tro att jag har all tid i världen att komma på smarta saker att blogga om, men tydligen har även den delen av min hjärna tagit semester. Och jag har inga synpunkter på det. Jag skriver här när jag har lust.

Kravlöshet är det enda jag begär av min sommar. Under sex långa veckor (tack kära kollektivavtal för sex extra semesterdagar i 40-årspresent) har jag bara en plan: Att inte ha någon plan. Eller jo, jag har några saker inskrivna i kalendern. En stugvecka med make, hund och katter vid Mälaren (egen brygga!) och några dagar på Öland med Mamma och storasyster. Och en Winnerbäck-konsert. Och en agilitytävling.

Varför frågar alla varann vad de ska göra på semestern? En mer relevant fråga för mig är vad jag INTE ska göra på semestern. Och det är rätt mycket.

5 kommentarer:

Fru Purjo sa...

Härligt med semester där man kan ta dagen som den kommer...:-)

Bondjantan sa...

Åååå jag vill också ha semester.... jag får snällt vänta med det :-/

Ivan L sa...

Rätt inställning! Ha en riktigt skön semester.

My sa...

Är inte din semester slut snart för nu tycker jag att du SKA blogga igen :)

Karin sa...

Tack goa My!
Näru, den här semestern är evigheters evighetslång, två hela veckor kvar. Fast kanske faller andan på innan dess att sätta mig ner och skriva lite. Ibland gror det lite formuleringar i huvudet.

Det är i alla fall världsbäst att du börjat skriva igen :-)