29 augusti 2010

Debatthyfs, någon?

Idag sände P1 en timmes valdebatt om miljöfrågor med alla riksdagspartier. På tiden, tänkte jag och bänkade mig till direktsändningen.

Nån mer som lyssnat?

Det var bland det sämsta i debattväg jag någonsin tvingat mig att lyssna på. Hur svårt kan det vara för kunniga miljöpolitiker att säga vad de skulle vilja åstadkomma om de får makten? Nej istället blev det en uppvisning i att gapa i munnen på varann och klaga på motståndarnas usla politik. Värst var vänsterpartisten, som inte kunde vara tyst en enda gång när någon annan pratade.

Inte ett dugg klokare blev jag. Suck...

Tre veckor till valet. Undecided.

2 kommentarer:

Magnus Westerstrand sa...

Tyvärr blev det en ganska tråkig pladdrig debatt.... :(

Mama Bear och Papa Bear sa...

Ja usch, dessa politiker... alla försöker ju rida på "miljötrenden"(hoppas verkligen att det inte bara är en trend). Det känns inte så himla övertygande.