25 augusti 2010

Efterlängtad valdebatt

Med tanke på hur tyst det varit om miljö och klimat i valrörelsen hittills, förutom vallöftet om supermiljöbilspremien (detta fantastiska ord!) som seglade upp igår, så är den här debatten extra välkommen: Naturskyddsföreningen ordnar en valdebatt om framtidens miljöutmaningar på Södra Teatern i Stockholm den 31 augusti.

Jag vill så gärna gå och lyssna, men det är tveksamt om jag kommer iväg sådär en vanlig arbetsdag. Men om jag trixar lite, kan man kanske ta extra lång lunch och gå dit.

Om man vill kan man bidra med frågor som man vill att politikerna ska svara på. Jag skickade med en fråga om det finns tankar på politiska beslut som leder till att det blir billigare att åka tåg än att flyga. Folk flyger ju inrikes som galningar!

Och nej, jag har inte bestämt vad jag ska rösta på än.

Inga kommentarer: