23 augusti 2010

Fylla jämnt

Jag fyllde 40 i somras. Grattis till mig : -) Jag blev uppvaktad både på själva födelsedagen och på en fest i lördags (som egentligen höll på lite för länge för att det skulle vara värdigt att gå upp på morgonen och städa lokalen, tack snälla make och syster för hjälpen!).

Jag tycker det är svårt att önska sig presenter. Har alltid tyckt det. Vill jag ha något, så ser jag väl till att spara ihop till det, och så vet jag att jag får precis det jag vill. Jag är praktiskt lagd på det sättet.

Men jag fick så fina och genomtänkta presenter! Trots att jag kan tänka mig att jag inte är jättelätt att hitta på något till. Lyssna på det här: Jag ska träffa vargar på Kolmården, jag ska gå ayurvedisk matlagningskurs, jag ska på lyxbehandling på ekosalong, jag ska på karaokekväll och på Dramaten. Och så ska jag tydligen dricka gott vin.

Och så fick jag en ny hushållsassistent, som fick ersätta den gamla ärvda, som faktiskt var samma årgång som mig, och börjat bete sig lite ålderssvagt.

Men det mest fantastiska var ändå historien om hur kollegan som skulle köpa födelsedagskortet från arbetskamraterna gått runt från butik till butik i Stockholm för att fråga om de hade miljömärkt papper i korten. Tydligen var det inte så gott om det, men varje butik fick höra önskemålet från en medveten kund.

Jag kan inte hjälpa att jag blir lite fuktig i ögat när jag tänker på det.


Vilken fantastiskt fin present!

1 kommentar:

Bondjantan sa...

Grattis!

Vilka härliga upplevelsepresenter du har fått! Blir riktigt sugen på att fylla jämt :-)

kram