4 oktober 2010

Halvfart

Bloggen går lite på halvfart, märker jag. Jag vet inte riktigt vad jag ska skylla på, men jo det har varit rätt mycket fokus på jobbet de senaste veckorna. Vi har haft stor kongress med allt vad det innebär av helgjobb och sena kvällar. Samtidigt väldigt kul, en energiinjektion! Jag har världens bästa arbetskamrater och ett jobbår framför mig som kommer att bli galet spännande (och galet mycket att göra, men det är en annan sak).

Jag märker också att jag ägnar mindre tid framför datorn när jag är hemma. Har jag väl gått och lagt mig i soffan med en bok är det svårt att hitta motivationen att resa sig och gå till datorn och skriva. Mer romaner har det blivit också. Haha, för ett år sedan hade jag bara miljönördslitteratur på läslistan, men allvarligt, det måste ju finnas en balans.

Jag har börjat lära känna mitt eget bloggarbeteende. Det blir pauser ibland, och de kan vara lite svåra att ta sig ur. Men när jag väl kommer igång igen är det svårt att inte skriva för mycket. Vi får väl se om jag kommer igång nu i veckan.

1 kommentar:

my sa...

Jag håller med dig om litteraturen. Mina favotitböcker handlar om helt andra saker än miljö. De behövs för att orka ta in info om miljö på andra sätt