25 oktober 2010

och så lite lyx...

Jag känner mig nog ungefär lika höstgrå som alla andra nu när det bara blir mörkare och kallare. För lite snabb lindring av tristessen impulsköpte jag ett par Dermanordflaskor häromdagen. Jag kom hem med Papaya peeling och Blueberry seed mask.

Snacka om valuta för pengarna. Ja, jag ska inte gå igång med att berätta allt om min hemmakur, men nästa gång ni har slut på lyxflaskor så vet ni vad jag rekommenderar. Speciellt den där peelingen. Mmm... Svenskt, ekologiskt, inte dyrare än andra erkända märken.

Om ni mot förmodan glömt vad jag tycker om mineraloljor i hudkrämer kan ni läsa mer här.

Ps. Dermanord håller på att byta namn. En del av deras grejer heter numera Maria Åkerberg, men det är samma innehåll.

1 kommentar:

My sa...

tack för tipset. har ju deras ansiktsmask men det blir nog peeling nästa gång!