2 november 2010

En bra grej, förresten...

Jag kom på att jag faktiskt fick en bra nyhet idag trots att jag mest gick runt och var tjurig.

Jag fick ett samtal från en nyutsedd miljösamordnare i en annan medlemsorganisation av samma sort som den jag själv jobbar i. De har nu bestämt att de också ska miljödiplomera sitt kansli, på samma sätt som vi redan gjort. Hon ville ha kontakt med mig för att höra hur vi jobbar och utbyta erfarenheter. Trevlig tjej.

Det kan man väl vara lite nöjd med? Att man ringer till oss för att man hört att vi är bra på miljö. Och att vi inspirerar andra att jobba seriöst med att minska organisationens miljöpåverkan. Ringar på vattnet och så...

3 kommentarer:

Fru Purjo sa...

Visst är det är ett gått betyg när andra vill få råd och inspiration av erat arbete...härligt :-)

Veronica Karlsson sa...

Det ska du vara mycket nöjd med!!

My sa...

åå va det låter bra. Det är ju det man ska sträva efter - blir så bra att man kan påverka andra i en positiv riktning. Då är miljöarbetet på topp kan man säga :) själv är jag långt ifrån något sådant! några säkra tips?