30 november 2010

Vems vintertristess?

Alltså den här filmen. 

Den dyker upp ibland på teve, och varje gång är det något i mig som inte vill tro att den är på riktigt. Jag förväntar mig alltid en knorr på slutet som förklarar ironin. Det är ju en alldeles fantastisk reklamfilm MOT att flyga till Kanarieöarna. Om du gillar isbjörnar alltså.

Bota vintertristessen. Eh... Jag tror inte att lite winter blues är isbjörnarnas största problem just nu. Smältande polarisar ligger nog högre på listan.

Eller är det jag som inte har någon humor?

2 kommentarer:

Pernilla/ekoenkelt sa...

I så fall har inte jag heller någon humor. Den känns.. hånfull. Återigen ett av dessa tillfällen när man undrar hur folk egentligen tänker.

Vic. sa...

Haha! Vilken pr-byrå kom på den filmen? Just nu när isbjörnen verkligen blivit en "frontfigur" för klimatkrisen...