7 december 2010

Hur blir man hjälte?

Nu ska ni höra...

Mina snälla arbetskamrater nominerade ju mig till titeln Stockholms miljöhjälte. Och nu har jag valts ut som en av fyra finalister. Gaaah!

Hjälp?

Vad ska jag säga? Jättejättejättekul, så klart! Och lite läskigt. Jag är stolt och rörd och glad för för alltihop, men ärligt talat är det en rätt skum känsla att få den här sortens uppmärksamhet. Jo, jag vann ju den där omröstningen om Sveriges bästa gröna blogg i våras, men då var fokus mer på bloggen än på mig.

Ärligt talat känns det lite kluvet att kallas för hjälte. Hur blir man det? Förtjänar jag det? Jag vet vad ni kommer att säga: Sträck på dig och ta åt dig om någon säger att du är bra! Och jag gör ju det. Men hjälte?

Det kanske bara är gamle Jante som hälsar på. Med en gnagande rädsla för att folk ska tycka att jag gör mig märkvärdig. Men okej, vi skiter i det nu.

Hursomhelst har jag hoppat på tåget och vi får se vart det bär. I morgon onsdag kommer en intervju med mig att publiceras i Metro Stockholm. Det är bara att hoppas att det står något vettigt i den. Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag svamlade om. På fredag kan man börja rösta på vem man tycker ska vinna.

Klart det vore kul att vinna :-)

1 kommentar:

Fru Purjo sa...

Grattis till nomineringen :-)