8 december 2010

Liten dementi

Hur skumt som helst att se mig själv i tidningen i en intervju om mig själv. Det var en helt okej text, och jag förstår att det måste hållas kort. Men allt blev inte helt rätt.

Ska bara kommentera tre grejer som inte riktigt blev som jag sagt. 

  1. "Jag flyger aldrig"
    Alltså, det var inte riktigt så jag sa. Jag har inte semesterflugit sedan vi var i Paris 2007, och skulle aldrig göra oreflekterad semesterflygresa av slentrian. Men det är inget löfte om att aldrig flyga i framtiden, om jag känner att jag kan motivera resan. Och jag säger inget om motiverade tjänsteresor med flyg om de är inom resepolicyn (överstiger 50 mil och alla andra sätt att resa är övervägda)
  2. "Hon övertygade Stockholmshem att satsa på avfallskvarnar"
    Nja... Alltså, jag tjatade på Stockholmshem om att själv få installera en avfallskvarn i min lägenhet. Det ledde till att de frågade om vi ville bli testhushåll och installerade en kvarn hos oss. Att jag skulle övertygat dem om att satsa på avfallskvarnar vet jag inget om.
  3. "Jag skulle klara mig utan min iPhone"
    Nä, jag tycker faktiskt att jag behöver en mobiltelefon, och min förra telefon gick sönder på riktigt, och en iPhone är väl inte sämre än någon annan mobil. Att jag däremot även köpt en iPad får väl tillskrivas min svaghet för nya fina praktiska prylar.
Det var allt. Nu känns det bättre.

Intervjun med mig och den andra miljöhjälten Burhanettin finns i Metro pdf sid 14.

3 kommentarer:

Veronica Karlsson sa...

”When your values are clearly defined, 99 percent of your decisions are already made” :)

Karin sa...

Veronica, vilket otroligt bra citat! Vems är det?

Veronica Karlsson sa...

Ja kändes verkligen helrätt. Hittade det i denna artikel: http://www.dagensjuridik.se/2010/12/sa-blir-du-juridikens-madonna