2 december 2010

No more hämtmat (eller i alla fall mindre)

Kommer ni ihåg mitt nyårslöfte? Jag skulle sluta med det eviga hämtandet av lunch i engångsförpackningar som vi höll på med på mitt jobb varenda dag. Jag tyckte att jag satte en hög ribba för mig själv: att inte äta lunch i engångsförpackning mer än två gånger i veckan

Jag tänkte på det idag. Vilken enorm skillnad det är nu! De senaste månaderna har jag ätit hämtlunch kanske en gång varannan vecka. Inte mer.

Det som har hänt är helt enkelt att det börjat några nya kolleger som också hellre går ut och äter. Så nu blir det alltid några som går ut och även de mest luttrade hämta-mat-i-plastförpackning-personerna följer med ut.

Rätt kul att visualisera hur mycket engångsmaterial som inte gått åt i år jämfört med förra :-)

Inga kommentarer: