21 januari 2011

Plötsligt händer det...

Jag hade ett ärende till Drottninggatan på lunchen idag och slank in på en restaurang på Gamla Brogatan, precis vid PUB. Jag var ensam och ville bara ha lite snabbt käk.

Och plötsligt händer det! På den lilla restaurangen, som utifrån ser ut som ett sånt där pasta- och salladsställe som det går tretton på dussinet på, så erbjuder de fyra olika vegetariska rätter som är helt KRAV-märkta. Kan detta vara sant? Jo, de har precis börjat med detta, och får mat levererad från ett vego-ekoställe vid Hornstull.

Inte nog med att jag fick den efterlängtade ekologiska lunchen som jag tjatat om så länge, det var också en välkomponerad vegetarisk måltid som var jättegod. Kikärtsgryta med mycket spenat, rött råris och en fantastisk vitlöksröra till. 89 kr.

Enda nerköpet (som jag väljer att ignorera just idag, för att jag blev så glad) var att maten levereras till dem i engångs portionsförpackningar i plast.

Kom igen nu cityjobbare: Gå dit och ät och säg snälla saker till dem! In & Out Bistro, Gamla Brogatan 11.

Inga kommentarer: