20 mars 2011

Damm och muskelvärk

Vilken intensivhelg.

Vi gav oss ju på projektet att flytta alla bokhyllor från ett rum till ett annat. Bara det hade räckt till för ett par dagsverken, men det blir ju en hel del annat som måste flyttas och fixas. Men nu är det klart, och jag är så nöjd med resultatet. Istället för ett mörkt och stökigt arbetsrum fullt med makens datorspelsmemorabilia har vi nu ett bibliotek med läsfåtölj och ett skrivbord. Persiennerna är uppdragna och fönstret putsat för första gången sedan vi flyttade hit för fem år sedan (idag, faktiskt!).

Allt det här har inneburit en lite snäll tolkning av mitt nyårslöfte: att bara köpa prylar jag funderat över om jag verkligen behöver, och helst välja begagnat. Hmm... Vi tog en tur till IKEA, och köpte en läsfåtölj, en matta och några skåpsluckor till Expedit-hyllan vi hade. Okej, jag hade väl kunnat hitta fina grejer på Blocket, men jag ville ha fint nu.

Nu känner jag mig helt världsfrånvänd. Återkommer snart med intelligentare kommentarer om sakernas tillstånd. Och på lördag ska jag medverka på en miljödag i Haninge. De ville att jag skulle vara deras vardagsmiljörådgivare. Eh... Det kändes som en helt rimlig ide när jag tackade ja till att medverka, men nu lider jag av jobbig prestationsångest. Men utmaningar är personlighetsutveckling. Väl?

2 kommentarer:

Maria sa...

Utmaningar är alltid lite skrämmande men det är skönt sen när man klarat av dem! Jag känner igen mig i det där "jag ville ha fint nu", det blir lätt så...

My sa...

Det kommer gå jättebra. Det är ju faktiskt vad du gör i bloggen hela tiden :)