6 april 2011

Cyklar igen!

Har börjat cykla till jobbet igen. Å vad underbart!

Jag överlevde den här vintern också, trängseln och vinterbacillerna i tunnelbanan, mörkret och kylan. Och min älskade Lifebike fick stå ostulen i cykelförrådet från november till april, bara det kan ju vara värt att fira. Gick ju inte så bra förra  vintern om ni minns...

Det allra bästa är hemcyklingen. 17 minuter på cykeln genom city, utmed Riddarholmskanalen, Slussen, Hornsgatan förbi Mariatorget är precis vad man behöver för att blåsa igenom huvudet med friskluft (nåja) efter arbetsdagen.

Nu kan det bli vår på riktigt vilken dag som helst :)

2 kommentarer:

Esbe sa...

Ja, det är underbart att få ta fram cykeln igen! Min Rosa fara håller otroligt nog ihop, har inte ens behövt fixa slangarna än. Men det kommer väl, det har ändå gått 1,5 år sedan sist.

Marit sa...

Tack så jättemycket för din kommentar. Trevligt att du tycker om min blogg, jag gillar verkligen din också!
Hälsningar Marit