17 april 2011

Trött!

Skulle vilja skriva kloka saker här, men jag är helt knockad efter att ha varit igång den här helgen. Jag har trimmat hunden, storstädat, gått långa promenader, varit på boksnack med vännerna till sent igår och vårstädat balkongen. Vårsolen ger energi, men när den gått ner vill jag bara lägga mig i soffan och hänga framför teven. Så klokskaperna får vänta.

Supertaggad agility-
Maiden på klubben för
första gången i år.
Äntligen har vi kommit igång med agilityträningen efter långa vintern. Det var så himla kul, och Maiden var bättre än någonsin kändes det som. Hon var så taggad och duktig! Hur kunde hon göra allt så rätt efter ett uppehåll på fem månader?

Jag fick hybris och har anmält oss till en massa tävlingar i vår och sommar, så får vi se hur det går :)

1 kommentar:

Bondjantan sa...

Ja nu grejas det lite överallt! Även jag är lite trötter på kvällarna, men skönt trött.