26 maj 2011

Berättade jag förresten...

Att vi VANN en officiell agilitytävling i söndags! Jag var stolt som en tupp, för det är banne mig inget man bara gör så där. Maiden fick rosett :)

Om någon har lust att titta så har ni det vinnande loppet här i en yttepytteliten video.
Dra ner ljudet, det blåser rakt i micken.


För den insatte är det alltså Hoppklass 1 på Stockholms södra BK:s tävling. Noll hinderfel, men tyvärr fyra sekunders tidsfel.

Vi startade i agilityklassen också. Maiden gjorde ett kanonfint lopp då också, men då hade jag glömt att ta av henne halsbandet. Då blir man diskad. Joråsatt... Ett misstag man bara gör en gång, säger de som vet.

Det är så häftigt hur långt vi kommit på det knappa år som vi tävlat. Jag slänger in en bonusvideo på vår första nybörjartävling som gick av stapeln i början av juni 2010. Jag måste skratta varje gång jag ser det här :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stort grattis till er!!! Vi är så stolta över dig och Maiden, hejja Maiden :)

Kramar Dagisfröknarna på VIPdogs

Karin sa...

Tack så mycket, bästa dagisfröknarna!