27 maj 2011

Twitter och besöksrekord

Vilken enorm respons jag fick på mitt inlägg om att Hasseludden slutar servera jätteräkor efter mitt mejl till dem. Igår och i förrgår hade jag över 100 besökare per dygn, vilket är ungefär dubbelt så många som vanligt!

Framför allt var det Twitter som fick många att hitta hit. Jag har hittills haft lite svårt att vara bekväm med Twitter och inte alltid förstått poängen. Men nu när jag fått min tweet retweetad av andra, som i sin tur fått den retweetad så ser jag verkligen kraften i mediet.

Åtta nya Twitterföljare fick jag på köpet.

Verkligen roligt, och lite fascinerande också. Vad är det som gjorde att så många ville läsa om just detta? Kanske så enkelt som att det är skönt med positiva exempel, att man ser att det går att förändra om man försöker.

Vad tror du?

2 kommentarer:

Robert Damberg sa...

Jag var en av de som började följa dig på både twitter och din blogg via rss. För mig lockade att det dels var en positiv nyhet, men också konkret (ett ställe - Yasuragi) och om något jag kände till (jätteräkorproblematiken). Ska bli kul att följa dig!

Karin sa...

Ja, det är väl så att vi inte är så bortskämda med positiva nyheter. Ska försöka tänka på det.

Välkommen hit, Robert!