23 juni 2011

Titta!

Skrytvarning (känsliga tittar bort)

Kolla vad jag hittade på Naturskyddsföreningens blogg! Sjukt mallig att vara en av de fyra i listan. Och vilket sällskap! Jösses...


Ja, vilken egokick :)

Jag har haft den här bloggen i snart två och ett halvt år nu. Ibland kan jag känna att det går lite på tomgång. Att jag liksom har sagt allt jag tycker - vad finns det mer att säga? Ibland känner jag att den drar iväg åt något håll och blir för enkelriktad. Nu i vår har den mer liknat en djurrättsveganblogg än en allmän miljöblogg, det är jag medveten om.

Ändå fortsätter jag. Bloggen har blivit en del av min vardag. Att skriva här inspirerar mig själv till att lära mig mer och framför allt att utmana mig själv och min livsstil. Det passar mig.

Om någon frågar mig varför jag orkar fortsätta, brukar jag svara något i stil med att det här är mitt sätt att försöka göra världen bättre. Jag gör aktiva vardagsval och skriver om det, inte svårare än så. Förhoppningsvis blir någon annan inspirerad av det, och det räcker för mig.

Men visst... Vilken amatörpsykolog som helst skulle kunna berätta att det handlar om bekräftelse också. Att synas, få beröm och bli stolt. Jag har koll på besöksstatistik och tycker det är jättehäftigt när antalet besökare stiger. Varje gång någon säger något snällt om min blogg, så blir jag larvigt mallig. Men det får man väl bli?

Tack snälla snälla Naturskyddsföreningen!

Ps. Jag är också med i länklistan på den här bloggen också. Vad jag gjort för att förtjäna det kan jag inte räkna ut hur jag än anstränger mig.

3 kommentarer:

Mona Wallin sa...

Hej!
Mona här (webbredaktör på Naturskyddsföreningen)!
Vi gillar din blogg här på rikskansliet för att du skriver om ditt engagemang på ett inspirerande sätt. Det som verkligen fick oss att vakna till var ditt inlägg om Yasuragi och jätteräkorna. Så önskar vi att alla kunde göra. Så självklart länkar vi till dig.

Jag håller just på att uppdatera länklistan med några fler inspirerande bloggare, så tyvärr är du inte en av fyra inom kort, men jag hoppas att det kommer fortsätta kännas uppmuntrande ändå. Hoppas så klart också att du hittar intressanta och matnyttiga saker hos oss. Hojta gärna till om det är något du undrar.

Hälsningar,

Mona Wallin

Karin sa...

Tack, vad gulliga ni är :)
Självklart hittar jag en massa intressant hos er. Naturskyddsforeningen.se är min bästa faktabank.

Trevlig midsommar!

Maria sa...

Wow!!!