20 juli 2011

Livstecken

Hej mitt i sommaren! Hoppas alla har en lika avkopplande semester som jag. Jag har varit ledig i snart två veckor. Min vana trogen gör jag så lite som möjligt på min ledighet. Eller rättare sagt - jag undviker att planera så mycket som möjligt, så får man se vad som händer.

Jag älskar Stockholm mitt i sommaren. Det är så lugnt. Och så vackert. Vår innergård är en grönskande oas, och vår balkong har ljuvlig skugga från kl 12 varje dag.


Fler semesteraktiviteter:

Hyrt stuga i Bommersvik några dagar med man och djurflock. Härligt ställe med stranden tio meter bort. Lite dyrare än privat hyrstuga, men läget är helt underbart och man kan få hotellfrukost och så slipper man städa stugan. Husdjur är välkomna.


Brukat odlingslotten. Den fullständigt exploderar av… mangold! Jag plockar kassvis varje gång jag är där. Jag har hittat ett recept på paj med mangold i som är kanongod! Vad kan man mer göra? Soppa?

Gått kurs i kantarellsök med hunden. Kul idé, men Maiden var tveksam till om man verkligen kunde koncentrera sig på att nosa på svampar när det finns så mycket annat spännande i skogen. Nog inte vår grej - vi jobbar vidare med agilityn istället.

Hängt på både en och två uteserveringar och njutit av sommarkvällarna. Idag är det min födelsedag, och vi har bokat bord på Grands veranda. Minsann. Håll tummarna för att de klarar sig undan klagobrev från mig. Jag har gott hopp om god mat ikväll.

Bevistat Allsång på Skansen.

Ja det var nog allt. Nästa vecka tar Maiden och jag tåget till Öland där mamma och syrran hyrt en stuga.

Slut på semesterrapporten. Over and out.

4 kommentarer:

Mia B sa...

Grattis Karin!
:)

Anonym sa...

Låter som en alldeles utmärkt semester, fortsätt så. Ska bli spännande att se hur Grand klarar sig, hoppas du rapporterar på bloggen. Hur tycker du uteserveringarna sköter sig? Hoppas du fick en härlig födelsedag. /Annika

Maria sa...

Ser fram emot Öland! Tar du med mangold?!?

Karin sa...

Ja det ska bli härligt me Öland. Jag kan absolut ta med en påse mangold.