26 augusti 2011

Mera brev!

En sådan här kommentar från en bloggläsare kan få vilken jobbspeedad miljöbloggare som helst att bli på gott fredagshumör:
Åå. Du inspirerar ju mig så mkt att ta kontakt med restauranger. Så nu har jag mailat favvokrogen i Uppsala om att de borde skippa scampi (öste givetvis beröm också). Fick artigt svar, att de känner till problematiken och letar alternativ. Lite uselt tyckte jag, är väl bara att sluta. Inte som att menyn står och faller med scampin. Men, men... Så jag svarade igen att vi blir allt fler som undviker restauranger med scampi, och kan Yasuragi (som du ju fixat!) sluta så borde de kunna.

Känns skitbra! Nu ska jag gooogla runt på andra av mina favvorestauranger i stan, läsa menyerna och börja mailbomba. Kul!

/Karolina
Jag blev så glad att jag tycker att kommentaren förtjänar ett eget inlägg. Tack Karolina för att du berättade.

Vad kul det vore om det var ännu fler läsare som mejlat sina restauranger om att ha en schystare meny, typ mer vego och mindre scampi. Berätta i så fall!

Trevlig helg :)

4 kommentarer:

Nina sa...

Karin! Vad bra du är och vilka bra vänner du har! Heja, heja!

Agnes sa...

Vad kul!
Jag har också inspirerats av dig och mejlade för några veckor sedan en restaurang som inte hade något vegetariskt på menyn, men gärna lagade till en vegetarisk pasta (som köttpastan fast utan kött... skittråkig!). Jag försökte skriva trevligt och ge beröm fast att jag ju mest ville framföra kritik. Men tyvärr har jag inte fått något svar :(

Jag kommer dock att fortsätta mejla restauranger som inte tänkt på oss vegetarianer/veganer.

Älskar din blogg!

Karin sa...

Härligt, Agnes! Ja, man kan nog inte räkna med att få trevliga svar från alla ma mejlar. Fast det är bara att fortsätta :)

Anonym sa...

Kul att få fredagsglädja andra! Känner mig ärad som fick min kommentar i eget inlägg. ;)

/Karolina - som fortsätter scampimaila