3 september 2011

Jobbubbla och finfest

Jag hinner inte riktigt med.

Så mycket som jag jobbat de senaste veckorna har jag aldrig gjort förut, och den senaste veckan har jag och  jobbarkompisarna kört rakt in i kaklet. En deadline med en ny webbplats som skulle lanseras på kvällen i går, och inget var klart förrän i sista minuten (så klar som det gick i alla fall). Och så stora festen igårkväll, då vi bytte namn på hela organisationen som jag jobbar för. Och för säkerhets skull körde vi en arbetsdag till idag på lördagen.

Visst är det märkligt hur man kan bli fysiskt utmattad, fastän man bara sitter på sin bak och skriver på en dator hela dagarna?

Festen ja! Fantastiskt att få vara med om! Alla var så fina, och jag hade fått ta på mig min fina velour(!)klänning och mina galna partypjuck. Tänk att jag klarade att gå i dem!

Under tiden jag vistats i min jobb-bubbla har jag noterat viktiga saker som glidit förbi mig i periferin, som jag vill få koll på och blogga om.Men jag tror att allt får vänta några dagar. Behöver stänga av och koppla ner. Sova och gå långa hundpromenader. Och sätta på en tvättmaskin, kanske.

Hörs snart!

1 kommentar:

Agnes sa...

Hur har det gått med guldfisken?