10 december 2011

Facebook, kan det vara nåt?

Ska bloggen ha en Facebooksida? Jag har sett att andra bloggar har det och funderat på poängen med det. Jag menar, jag finns ju som mig själv på Facebook - ska jag ha en sida till?

Men jag tänkte att jag testar. En poäng är ju att även ni som inte känner mig personligen kan följa bloggen på fejjan och enkelt ha koll på om jag skrivit nåt som verkar intressant. Och du som känner kan mig kan välja om du vill gilla facebooksidan eller inte och alltså välja om du vill få mer eller mindre av min mest miljönördiga sida.

 Så om du hänger på Facebook, gilla gärna min sida. Det vore kul :)

Karins miljöblogg på Facebook

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Karin!
Du får naturligtvis använda FB men jag som inte har det känner mig tyvärr ganska less på alla som hänvisar till FB och att man där kan läsa ännu mera eller tävla eller...
Det känns som att man "måste" vara med för att inte missa information från allehanda personer, företag och organisationer. Nåväl, nog om det. God jul i förskott! /Miah

Karin sa...

Hej Miah,
Jättebra kommentar! Självklart behöver du inte vara med på FB om du inte har lust. Jag lovar på heder och samvete att jag inte kommer att överge bloggen för Facebook. Du kommer inte att missa något alls :)

FB är mest ett sätt att underlätta för dem som brukar hänga på Facebook att hitta hit, eftersom jag skriver där när jag har nya inlägg här. Som det ser ut nu är det drygt 40 som gillar min sida, varav fler än hälften är mina egna FB-vänner.
/Karin