2 mars 2012

"Det är ju jättemånga!"

Dagens peppiga konversation på fredagsfikat på jobbet:
Frida: Hur många är det som läser din blogg, Karin?
Karin: Det är olika, nånstans mellan 50 och 100 om dagen beroende på om jag skrivit något som läsarna tycker är värt att länka till.
Frida: Det är ju jättemånga! Tänk att det skulle stå 100 personer här just nu och vilja lyssna på vad du sa.
Karin: Ja, det har du rätt i. Wow! Fast 100 läsare är bara när det är riktigt bra dagar. Dagar som jag skrivit något ointressant eller inte skrivit något nytt snittar det på 50 sådär.
Stefan: Men det är ju ännu bättre! Tänk dig att det står 50 personer här för att lyssna på vad du ska säga utan att du ens har sagt något!
Hej alla fina bloggläsare! Just nu ser jag er alla för min inre blick stå samlade i kontorslandskapet på mitt jobb för att höra vad jag funderar på idag. Vad kul det vore. Och jag skulle kunna få reda på vad ni funderar på också.

Ha en superskön helg!

4 kommentarer:

Fru Purjo sa...

Visst är tanken spännande :)

Första gången jag hörde ordet blogg och förstod vad det innebar tyckte jag det lät otrooooligt fånigt. Vadå skriva en dagbok som alla kunde läsa...kända som okända personer?!?! Nä...inte en chans tänkte jag...då :)

Men det behöver ju inte vara en "dagbok"...och det är ju faktiskt väldans roligt att "umgås" med andra människor på detta vis...

Jenny / Ekomamma i stan sa...

Vilken härlig pepp!

Anonym sa...

Jag får tacka så mycket för restaurangtipset! Vi har i helgen sthlmsturistat, och i fredags åt vi på Shanti. Vilken härligt, stimmig och gemytlig restaurang. Och supersmarrig mat! Och jättetrevlig personal. Alla supernöjda, vego- och köttätare. Dit hade vi aldrig hittat utan ditt tips. Supertack!!

Karin sa...

Fru Purjo: Ja, det håller jag verkligen med om. Jag lär mig otroligt mycket och får igång en massa nya tankar av att läsa andras bloggar och reder ut vad jag själv tycker genom att skriva här.

Anonym stockholmsturist: Vad kul att ni gillade den! Ja jag har aldrig blivit missnöjd med maten på Shanti.