19 mars 2012

Earth Hour - vill utmana någon

Jag kliar mig i huvudet och försöker tänka kreativt. Det är mindre än två veckor till Earth Hour 2012. Självklart har jag anmält mig och kommer att släcka den där timmen mellan halv nio och halv tio den 31 mars. Men i år vill de ju att vi utmanar varandra att göra något mer. How will you go beyond the hour? 

Privatpersoner, kändisar, företag och organisationer utmanar varandra och hittar på kul grejer för att minska sin klimatpåverkan och få andra att hänga på. Typ Danny Saucedo lovar äta vego en månad om Eric Saade också gör det :)

Jag vill också komma på en rolig utmaning! Men det står still. Kreativitetsångest. Ni får hjälpa mig: Vem ska jag utmana och vad ska utmaningen vara? 

Eller någon kanske vill utmana mig? Jag är på.

1 kommentar:

Millas Hälsoblogg sa...

Jag utmanar dig gå in på min blogg