11 juni 2012

Allt är förlåtet, SJ

Titta vad jag hittade på vegan.nu idag:
"Sedan förra helgen har SJ en ny vegetarisk rätt i sitt bistrosortiment: grönsaker i currysås, med ris. Bortsett från honung (vilket jag utifrån andra trådar har förstått att många har överseende med) innehåller den inga animaliska ingredienser. Av de två vegetariska trerättersmenyer man kan förbeställa i 1 klass är den ena (majskroketter med ratatouille) helt vegansk, medan den andras (linsgryta med aprikos och haricots verts) likt ovanstående innehåller honung (i förrätten, ej huvudrätten)."
Verkligen underbara nyheter, SJ! *dansar glada vegandansen*

Det börjar bli dags att åka lite tåg snart, tänker jag.

Är det gott också, så är allt detta gamla mög glömt och förlåtet:

(Fast köttfri måndag kan ni väl fundera en vända till på?)

4 kommentarer:

www.ecofinder.se sa...

Tänk om de kunde bli eko också!

Anonym sa...

Så bra! Appropå nåt helt annat, sett Chiquitas slösaktiga reklam där de säger att bara var åttonde banan är bra nog att bli en Chiquita? Vad händer med de övriga sju kan man undra...slängs?

Marit sa...

Gud vad härligt! Flyttade hem från London i veckan och spenderade därför en ansenlig tid på tåg. Pga försening (från Köln, inte med SJ) tog min matsäck slut och med 25 spänn på fickan slutade det med en äpple- och svartvinbärssmoothie på SJ:s snabbtåg. Tyvärr med banan i vilket jag vill undvika. Anyhow, detta är kanonnyheter!

Emma sa...

Tåg+ vegetariskt= way to go! bra jobbat SJ